Jäsenyys

Mannerheimin Lastensuojeluliitto edistää lapsen oikeutta hyvään ja onnelliseen lapsuuteen. Järjestön Haukiputaan paikallisyhdistys toimii vapaaehtoisvoimin haukiputaalaisten lapsiperheiden hyväksi. Tavoitteenamme on olla osana lapsiperheiden arkea sekä tarjota niin lapsille ja nuorille kuin heidän vanhemmilleenkin oma mahdollisuutensa osallistua toimintaamme. Toimintamuotojamme ovat mm. perhekahvilat Kellossa, Martinniemessä ja Haukiputaalla. Lisäksi järjestämme muuta mukavaa toimintaa tarpeen tullen. Syksyllä 2007 aloitimme musiikkileikkikoulutoiminnnan ja tammikuussa 2010 Nuori Suomi liikuntaleikkikoulut 3-6 -vuotiaille lapsille.

Näillä sivuilla voit tutustua yhdistykseemme ja liittyä myös jäseneksi! Lisätietoja jäsenyydestä ( 25€ / vuosi) ja siihen liittyvistä eduista saat täältä.  Jäsenenä osoitat tukesi yhdistyksemme ajamia päämääriä kohtaan ja muistathan, että olet aina lämpimästi tervetullut osallistumaan toimintaamme. Yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin ja aktiivisia toimijoita tervehdimme erityisellä ilolla.

Seuraamalla säännöllisesti näitä sivuja sekä facebook-sivuamme löydät helposti tietoa toiminnastamme ja muista ajankohtaisista asioista.

Haemme koko ajan mukaan toimintaamme lisää aktiivijäseniä. Tule sinäkin iloiseen joukkoomme!